pirmdiena, 2010. gada 17. maijs

Tāda ir dzīve

Mūza ir pārvietojusies (šķiet) uz citiem medību laukiem :) Būs te kaut kas jāieklabina bez viņas. Viņa jau sen ir prom. Bet pavasaris atkal ir klāt. Atkal zemeņu laiks. Pērkons un lietus pa vakariem, pa dienu atkal silts un saulains. No 12tā stāva pērkons izskatās baisi. Bet pilsēta pie kājām un kalni apkārt mazliet iedvesmo. Joprojām turpina iedvesmot. Tāpat kā koši zaļās lapas, patīkamā temperatūra un Open Air festivālu sākums vecpilsētā.

Uz kalna sezona beigusies. Nosvinējām pasākumu 9. maijā. Uzreiz pēc dzimšanas dienas. Jāatzīst, ka augšējās trasēs vēl bija sniegs. Pareizāk - tikai tur bija sniegs. Un laikam ka tomēr esmu iemācījusies snovot. Divas sezonas Gruzijā darījušas savu.Supra joprojām ir ierastākais gruzīnu pasākums. Daudz paikas, daudz vīna, daudz tostu. Tas viss dažādās kompānijās, dažādu iemeslu dēļ un dažādās vietās. Labi ka ir izvelkamais galds un pāris liekas dakšas.
Tagad ir īstais laiks sākt gaidīt augļu sezonu - tuta (zīdkoka augļi), ķirši, aprikozes utt. Bet atkārtotie iespaidi par to tad, kad tie saldie laiki būs klāt.

Nav komentāru: